Zaštita životne sredine

Zaštita životne sredine 

Odgovoran odnos prema životnoj sredini je sastavni deo našeg poslovanja, i u skladu s tim postavljamo ciljeve za racionalnu potrošnju energije tako što smo organizovali celokupno poslovanje kako bismo obezbedili efikasnjije energetske uštede i smanjili emisiju štetnih gasova u cilju zaštite životne sredine. 
Recikliramo, sortiramo i upravljamo sa više od 80% otpada u skladu sa EU standardima. Slediimo sve ekološke zahteve, racionalizujemo potrošnju vode, ugljen dioksida i struje. Umesto sirove nafte, koristimo prirodni gas, i koristimo vozila sa manjom emisijom štetnih gasova, a otpadna ulja se odlažu na odgovarajući način.   
Od 2008. sprovodimo kampanju recikliranja limenki tokom muzičkih događaja, Bir festa i drugih događaja u saradnji sa strateškim partnerom ReCan i Sekopak-om, pod sloganom „Reciklirajte i Vi“.

Postrojenje za preradu otpadnih voda

U saradnji sa Opštinom Apatin u 2011. smo započeli projekat izgradnje postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda vredan 6 miliona evra i prateće infrastrukture za potrebe naše  i fabrike za preradu otpadnih voda grada Apatina. Ovim projektom nastavljamo da ulažemo u lokalnu zajednicu i aktivno nastavljamo da doprinosimo rešavanju pitanja otpadnih voda i očuvanja životne sredine u Apatinu.