Kad pijem ne vozim – pozovem fantastične vozače!

Uveliko traje sezona letnjih dešavanja na otvorenom, a uživanje uz konzumaciji pića je nezaobilazan deo zabave. Deljenje piva sa prijateljima je jedno od najjednostavnijih životnih zadovoljstava ali i velika odgovornost u momentu kada  treba razmišljati o bezbednom povratku kući.

Ove godine na letnjim dešavanjima, poput Beer fest-a  ali i tokom brojnih manifestacija i festivala koja nas očekuju širom Srbije, potrebno je da svako pronađe odgovarajući način da se na bezbedan i siguran vrati kući nakon dobre zabave. Kroz kampanju “Kada pijem ne vozim” Apatinska pivara apeluje i poziva sve posetioce da pronađu svoje „fantastične vozače“ iz dobrog provoda. 
Za siguran i bezbedan povratak kućama setite se da pozovete:

Super Ortakinju, uvek nasmejanu, pozitivnu i punu energije. Ništa joj nije problem, pa i da u pola noći sakuplja po gradu prijatelje koji su se prepustili čarima noćnog života. Ona čuva sve tajne koje joj prijatelji povere, i ne traži ama baš nikakvu zahvalnost. Ko nema Super Ortakinju u životu, taj ne zna šta je život. :)


Taximan-a, fantastičnog vozača koji nikada ne ćuti i apsolutno sve zna. Osim što će vas brzo i bezbedno vratiti kući, za cenu vožnje će vam održati kratak kurs politike, otkriće vam kako HAARP utiče na klimu i odgovoriti na pitanje da li je Zemlja ravna ploča. :)  Ima svoje bubice, ali Taximan je sjajan lik koji uvek zna najkraći put do tvoje kuće i sa kojim stižete kući na siguran način.


Gospodara buseva, superheroja koji zna svaku krivinu, rupu i semafor na svojoj liniji. Često izgleda kao da je jako ljut, ustvari on je samo jako fokusiran da svoje putnike bezbedno doveze do njihove stanice.

Gospodar buseva

I na kraju imamo i Mistera na drumovima. Mister Safety, gospodina koji se stalno vozi, a nema svoja kola. Koliko god da volite svoj automobil, i nikome ga ne date, Mister Safety-ju ćete bez problema dati ključeve vašeg ljubimca, jer on će vas bezbedno dovesti do vaše kuće i vaša kola uredno parkirati. Ako imate broj od Mister Safety-ja, možete slobodno da se opustite i budete mister u kafani.

Mister Safety

U svakom slučaju postoje oni na koje možete uvek da računate kada ste u provodu. Potrebno je samo da se odlučite na koga ćete se oslonite tom prilikom. Uživajte ali umereno i odgovorno!

 

Tagovi


KAMPANJA „KAD PIJEM, NE VOZIM“ NA ARSENAL FESTU
Posetioci Arsenal festa u Kragujevcu su, pored uživanja u raznovrsnom muzičkom programu, imali priliku i da se edukuju o važnosti odgovorne konzumacije alkohola i rizicima vožnje pod dejstvom alkohola u okviru zanimljivih aktivacija koje je Apatinska pivara pripremila u okviru kampanje „Kad pijem, ne vozim“.
„KAD PIJEM, NE VOZIM“ NA SALONU AUTOMOBILA U BEOGRADU 2018.

Asocijacija automobilskih novinara Srbije i Apatinska pivara su sada već tradicionalno u okviru kampanje Kad pijem, ne vozim“, za sve posetioce  Međunarodnog sajma automobila "DDOR BG Car Show 06", pripremili aktivacije koje doprinose podizanju svesti vozača o važnosti odgovorne konzumacije alkohola i rizicima vožnje pod dejstvom alkohola.

Kampanja „Kad pijem, ne vozim“ u Guči

Kampanja „Kad pijem, ne vozim“ u Guči

 

Apatinska pivara i ove godine podsećala vozače u Guči na odgovorno konzumiranje alkohola 

 

Guča, 14. avgust 2017. – Posetioci festivala u Guči imali su priliku da testiraju svoje motoričke sposobnosti kroz zanimljive aktivacije koje je Apatinska pivara pripremila u okviru kampanje „Kad pijem, ne vozim“, sa ciljem da podigne svest javnosti o važnosti odgovorne konzumacije i rizicima vožnje pod dejstvom alkohola.

 

Ljubiteljima trube posebno su bile zanimljive aktivacije sa „pijanim naočarima“ - Mega Wire koji testira strpljenje, stabilnost i koordinaciju ruke vozača, nalaženje i otključavanje prave bravice , kao i tabla na kojoj su posetioci koristeći pijane naočare spajali saobraćajne znake.

 

Vozače je sačekao liflet na automobilima koji ih je pozivao kroz kratke vežbe testiraju svoje motoričke sposobnosti i da ukoliko su konzumirali alkohol sačekaju autobus, prošetaju, pozovu taksi ili prijatelja.

 

Kampanju „Kad pijem, ne vozim“ Apatinska pivara organizuje već desetu godinu zaredom u saradnji sa Upravom saobraćajne policije, MUP-a republike Srbije. U okviru kampanje, pivara svake godine MUP-u donira potrebne alkometre najsavremenije generacije. Do sada je donirano ukupno 95 alkometara, a tokom ove nedelje doniraće novih 10 alkometara kako bi pomogla još efikasnijem radu saobraćajne policije.

Pogledajte sve vesti