Odgovoran poslodavac

Najbolji Poslodavac

Na konkursu za Najboljeg poslodavca, u organizaciji Infostuda, Apatinska pivara je osvojila prvo mesto, dve godine za redom, 2010. i 2012. u kategoriji velikih preduzeća. Ova nagrada je dokaz da imamo odličnu komunikaciju sa zaposlenima. Osim titule Najboljeg poslodavca u Srbiji i regionu, prema mišljenju zaposlenih, Apatinska pivara proglašena za najboljeg poslodavca sa najboljim razvojnim mogućnostima, najboljim međuljudskim odnosima i najboljim radnim uslovima.

Profesionalni razvoj zaposlenih

Apatinska pivara odvaja značajna sredstva za edukaciju i obuku svojih zaposlenih kako bi ih profesionalno razvila. Svaki zaposleni, u zavisnosti od pozicije i identifikovanih potreba u odnosu na dalji razvoj, prolazi seriju odgovarajućih internih i eksternih obuka. Nastavićemo da ulažemo u naše ljude, kako bismo razvili njihove potrebe za profesionalnim usavršavanjem i motivacijom i kako bismo izgradili timove talentovanih i ambicioznih ljudi, koji mogu da prepoznaju liderski duh Apatinske pivare.

Odgovorni poslovni partneri

Pratimo naš celokupni lanac proizvodnje od dobavljača do potrošača, od nabavke sirovina do isporuke proizvoda. Neprekidno komuniciramo sa našim kupcima, korisnicima, dobavljačima i drugim poslovnim partnerima da bismo u naše poslovanje integrisali informacije koju od njih dobijemo i na taj način poboljšali naše poslovanje.