Apatinska pivara donirala alkometar Specijaloj bolnici za bolesti zavisnosti
novembar 7, 2022

Apatinska pivara donirala alkometar Specijaloj bolnici za bolesti zavisnosti

Apatinska pivara donirala je alkometar Specijaloj bolnici za bolesti zavisnosti u okviru svog programa sprečavanja prekomerne konzumacije alkohola. Ovu donaciju Igor Vukašinović, direktor Apatinske pivare uručio je dr Diani Raketić, direktorki Specijalne bolnice za bolesti zavisnosti u Drajzerovoj.

Bezbednost i zadovoljstvo potrošača su jedini i pravi način na koji Apatinska pivara nastoji da gradi i neguje poverenje u svoje brendove. Kao kompanija posvećeni smo promovisanju umerene i odgovorne konzumacije naših proizvoda i uvek ohrabrujemo odgovorne izbore u vezi sa alkoholnim pićima. Stvaranjem dugoročnih odnosa kroz uticajne programe i preventivne kampanje, verujemo da ćemo zajedničkim snagama dostići zacrtani cilj a to je sprečavanje prekomerne konzumacije alkohola svuda gde prodajemo pivo“ – rekao je ovim povodom Igor Vukašinović.

„Zahvalni smo na lepoj i dugogodišnjoj saradnji koju imamo sa Apatinskom pivarom u cilju, kako prevencije, tako i lečenja i rehabilitacije osoba koje imaju probleme sa zloupotrebom i zavisnošću od alkohola“ – izjavila je dr Diana Raketić, direktorka Specijalne bolnice za bolesti zavisnosti.

Molson Coors pivarska grupacija, čija je Apatinska pivara članica od 2012. godine, se na globalnom nivou obavezala da će zajedno sa najvećim svetskim proizvođačima alkoholnih pića, i u saradnji sa državama širom sveta, smanjiti neodgovornu i neprimerenu konzumaciju alkohola i motivisati svoje potrošače na svim tržištima da se ponašaju odgovorno.