APATINSKA PIVARA PREDSTAVLJA NEŠTO SASVIM NOVO: APA KVASTER!
april 26, 2021

APATINSKA PIVARA PREDSTAVLJA NEŠTO SASVIM NOVO: APA KVASTER!

KVASCINANTNO OSVEŽENJE

Predstavljamo vam nešto NOVO iz Apatinske pivare: APA KVASTER, piće koje na moderan način donosi duh tradicije.

Kvas potiče iz Rusije i predstavlja jedan od čuvenih bezalkoholnih napitaka, koji se upotrebljava već više od hiljadu godina. Po delovanju na organizam narod ga svrstava u pića slična kefiru, jogurtu ili kiselom mleku, zbog izvorne sadržine mlečne kiseline, vitamina, minerala, raznih šećera i mikroelemenata. Priprema kvasa po starim receptima predstavlja vrlo složenu i dugotrajnu proceduru s mnogo rada, međutim u današnje vreme se uglavnom proizvodi industrijski iz koncentrata kvasa.

 APA KVASTER je osvežavajuće piće koje ne sadrži alkohol, iako po svom ukusu podseća na pivo. Proizvodi se od ekstrakta fermentisanih žitarica, što ga čini kompatibilnim sa veganskim načinom ishrane. APA KVASTER predstavlja kvascinantno osveženje u modernom pakovanju adekvatnom za svaku priliku, čije karakteristike se idealno uklapaju u užurbani ritam današnje svakodnevice.

Napravljen je za sve one koji biraju najbolje za sebe, vode aktivan život i spremni su da probaju nove stvari. Osvežavajuće poput piva, ali bez alkohola, ovo piće je pogodno za konzumaciju svim potrošačima u bilo kojoj prilici.